Edit Content

Contact

Heeft u een juridisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verlenen juridisch advies, staan cliënten bij tijdens procedures en lossen conflicten op door middel van mediation. Neem gerust contact met ons op! 

Over ons

>

Over ons

Wie zijn wij?

MUS Juristen is opgericht in 2015 door mr. Michaël U. Smis. Wij bieden juridische hulpverlening die aansluit bij uw specifieke behoefte. Iedere situatie is anders. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor alle cliënten. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen we op zoek gaan naar passende oplossingen.

U kunt bij ons terecht voor vragen over het huurrecht, arbeidsrecht,  privacyrecht en overheid & bestuursrecht. Een geschil kan worden opgelost met een juridische aanpak of via mediation: net wat u wilt! Wij werken vanuit Zwolle en staan cliënten uit heel Nederland bij. Zoekt u een betaalbaar en oplossingsgericht juridisch advieskantoor? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom men kiest voor MUS Juristen:

Bij MUS Juristen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat een juridische kwestie een lastige en soms emotionele aangelegenheid kan zijn. Het is dan prettig als u wordt bijgestaan door juristen die klaar staan voor u en samen met u naar de beste oplossing kijken voor uw situatie.

“Ik had een geschil met KPN. Vorig jaar was er een verkoper aan mijn deur geweest voor een glasvezelkabel abonnement. Echter dit moest nog aangelegd worden. In de overeenkomst welke ik aan de deur ondertekend had, stond in dat het abonnement pas in zou gaan na het aanleggen van glasvezel. Nu kreeg ik reeds rekeningen van KPN en zou ik er voor twee jaar aan vast zitten. Doordat MUS Juristen zich hierin gemengd heeft, ben ik nu kosteloos van dit contract afgekomen en overgegaan naar UPC. Mijn dank is groot.”

Heb je hulp nodig?

Bel of mail ons gerust, we staan graag voor je klaar! 

Opleidingen

Als u te maken heeft met een juridisch geschil, dan is het inschakelen van een advocaat lang niet altijd nodig. Een juridisch adviseur kan u ook bijstaan. Het voordeel hiervan is dat dit een stuk goedkoper is dan het inschakelen van een advocaat. Een jurist staat u bij tijdens onderhandelingen en gerechtelijke procedures. Bijvoorbeeld een procedure bij de kantonrechter, een kort geding of een procedure bij een bezwaarschriftencommissie. De juristen van MUS zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring op diverse juridische gebieden.

Lidmaatschappen

MUS is lid van: 

Ons team

MUS Juristen is een juristenkantoor gevestigd te Zwolle en door heel Nederland actief. We verrichten allerlei juridische diensten, zoals adviseren, contracten opstellen, procederen en bieden juridische hulpverlening die aansluit bij uw specifieke behoefte.

Ons team bestaat uit jurist mr. Michaël U. Smis en ‘manusje-van-alles’ Ayla Zierikzee. Waar Michaël zich bezighoudt met de juridische hoofdlijnen, let Ayla op de details. Wij staan voor professionaliteit met persoonlijke aandacht. Ieder juridisch probleem is anders: samen zoeken wij naar de beste oplossing voor uw situatie. Voordat wij voor u aan de slag gaan maken wij een stappenplan. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten.

Wij houden voortdurend de juridische ontwikkelingen in de gaten. We blijven op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving, rechterlijke uitspraken en trends in onze sector. Deze kennis stelt ons in staat om u up-to-date advies te geven en effectieve strategieën te ontwikkelen die passen bij uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. 

Mr. Michaël U. Smis

Jurist en mediator

Ayla Zierikzee

Juridisch medewerker

Referenties

Op deze pagina presenteren we u met trots enkele referenties die we gekregen hebben.
Wilt u ook een referentie plaatsen? Stuur ons dan een email, wij zullen uw referentie op onze website vermelden.

Dhr en mw De Groot te Deventer Huurgeschil

Bedankt voor de juridische steun in een huurgeschil omtrent de terugbetaling van de borg na beëindiging van het huurcontract. Dankzij u is dit op een goede manier opgelost.

Dhr. Meijnderd Verhuurder te Pannerden Goede bijstand

U heeft mij zeer goed bijgestaan in, voor en tijdens de rechtzaak omtrent het huurgeschil tussen mij (verhuurder) en een huurder eigenaar van een schiet-verenging. Dankzij uw inzet heeft deze zitting voor ons positief uitgepakt.

Dhr van Laar Horecagroothandel Kampen Huurconflict

Bedankt voor de bemiddeling in een jarenlang durend conflict die ik heb gehad met een van mijn horeca ondernemers in Hattem. Eindelijk is dit conflict uit de lucht en is de schade beperkt gebleven.

Mieke Herdersscha uit Apeldoorn Garantie

Mijn Nitendo DS was na een half jaar defect. De winkel waar ik deze gekocht had, vertelde mij dat de garantie al verlopen was omdat zij maar drie maanden garantie gaven. Doordat MUS juridisch advies zich in deze zaak bemoeid had, heb ik uiteindelijk kosteloos een nieuwe Nitendo DS gekregen. Bedankt.

Mw. Hendriksen te Zwolle Stankoverlast

Ik woon in een appartementencomplex. Het (schoonmaak)waterbalkon van de bovenburen loopt uit op mijn balkon, waardoor ik door de stank niet meer op mijn balkon kan zitten. De verhuurder wilde er niets aan doen. Nadat ik MUS juridisch advies had ingeschakeld was dit probleem binnen twee weken opgelost.

Mw. Bosch uit Monster Arbeidsconflict

Na lange tijd van een conflict op het werk met mijn werkgever, heb ik ervoor gekozen om een andere baan te zoeken. Dankzij de bemiddeling van MUS, heb ik een mooie gouden handdruk van de werkgever ontvangen.