Edit Content

Contact

Heeft u een juridisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verlenen juridisch advies, staan cliënten bij tijdens procedures en lossen conflicten op door middel van mediation. Neem gerust contact met ons op! 

Nieuws

Referenties

Op deze pagina presenteren we u met trots enkele referenties die we gekregen hebben.
Wilt u ook een referentie achterlaten? Stuur ons dan een email, wij zullen deze dan op deze pagina vermelden.

Dhr en mw De Groot te Deventer Huurgeschil

Bedankt voor de juridische steun in een huurgeschil omtrent de terugbetaling van de borg na beëindiging van het huurcontract. Dankzij u is dit op een goede manier opgelost.

Dhr. Meijnderd Verhuurder te Pannerden Goede bijstand

U heeft mij zeer goed bijgestaan in, voor en tijdens de rechtzaak omtrent het huurgeschil tussen mij (verhuurder) en een huurder eigenaar van een schiet-verenging. Dankzij uw inzet heeft deze zitting voor ons positief uitgepakt.

Dhr van Laar Horecagroothandel Kampen Huurconflict

Bedankt voor de bemiddeling in een jarenlang durend conflict die ik heb gehad met een van mijn horeca ondernemers in Hattem. Eindelijk is dit conflict uit de lucht en is de schade beperkt gebleven.

Mieke Herdersscha uit Apeldoorn Garantie

Mijn Nitendo DS was na een half jaar defect. De winkel waar ik deze gekocht had, vertelde mij dat de garantie al verlopen was omdat zij maar drie maanden garantie gaven. Doordat MUS juridisch advies zich in deze zaak bemoeid had, heb ik uiteindelijk kosteloos een nieuwe Nitendo DS gekregen. Bedankt.

Mw. Hendriksen te Zwolle Stankoverlast

Ik woon in een appartementencomplex. Het (schoonmaak)waterbalkon van de bovenburen loopt uit op mijn balkon, waardoor ik door de stank niet meer op mijn balkon kan zitten. De verhuurder wilde er niets aan doen. Nadat ik MUS juridisch advies had ingeschakeld was dit probleem binnen twee weken opgelost.

Mw. Bosch uit Monster Arbeidsconflict

Na lange tijd van een conflict op het werk met mijn werkgever, heb ik ervoor gekozen om een andere baan te zoeken. Dankzij de bemiddeling van MUS, heb ik een mooie gouden handdruk van de werkgever ontvangen.